uciliste@rrif.hr

01/4699-726

Naslovnica → RRiF grupa

RRiF grupa

Pored RRiF učilišta za poduzetništvo RRiF grupa obuhvaća sljedeća poduzeća, ustanove i udruge:

  • RRiF plus
  • RRiF konzalting
  • RRiF visoka škola
  • Udruga Hrvatski računovođa

RRiF plus

RRiF plus d.o.o. vodeće je izdavačko i savjetodavno društvo iz područja računovodstva, poreza i financija u Hrvatskoj. Od svog osnutka 1990. do danas časopisi i priručnici u nakladi RRiF plus-a postali su nezaobilazna stručna literatura gotovo svakog poduzetnika, obrtnika, bankara, neprofitne ili proračunske organizacije. U vremenima stalnih promjena i mnogih nedoumica, RRiF je, i sâm privatno društvo, uvijek tu za svoje korisnike kroz razumljive i praktične članke u časopisima, korisne priručnike od kojih su neki već standardna literatura bez koje računovođe ne mogu (do sada devet naklada knjige Računovodstvo poduzetnika i sedamnaest naklada RRiF-ovog računskog plana), telefonske savjete i stručnu pomoć svakodnevno. Nadopunjujući se s djelatnostima koje obavljaju druga društva i ustanove iz RRiF grupe, RRiF plus d.o.o. je godinama lider u području izdavašta i poslovnog savjetovanja

Telefon: 01/4699 700

rrif@rrif.hr

www.rrif.hr

RRiF konzalting

RRiF Konzalting d.o.o. je društvo iz grupe RRIF koje pruža usluge poslovnog savjetovanja i organizator je brojnih seminara i edukacija iz područja računovodstva i poreza u mnogim gradovima Hrvatske, te radionica u manjim skupinama koje održavamo u našim prostorima u Martićevoj 29. Moguće je dogovoriti "in-house" seminare iz radnih područja poslovanja za manje skupine sudionika, kao i osobne konzultacije u našim prostorima ili naručiti pisano mišljenje našeg savjetničkog tima.

Telefon: 01/4699 760

konzalting@rrif.hr

www.rrif.hr

RRiF Visoka škola

RRiF Visoka škola za financijski menadžment izvodi preddiplomski stručni studij Računovodstvo i financije u trajanju tri godine, te specijalistički diplomski studij Korporativne financije u trajanju od dvije godine.

Misija Visoke škole je usmjeravanje studijskog programa potrebama hrvatskog gospodarstva za profilom stručnjaka koji će tijekom studija stječi potrebna znanja i vještine za samostalno obavljanje poslova na području financijskog menadžmenta, financijskog računovodstva i izvješćivanja, menadžerskog računovodstva i drugim segmentima ovog područja.

Telefon: 01/4699 735

visoka-skola@rrif.hr

www.visoka-skola-rrif.hr

Udruga Hrvatski računovođa

Udruga Hrvatski računovođa osnovana je 1993. s ciljem okupljanja računovođa, poreznih savjetnika i financijskih djelatnika radi promicanja i zaštite računovodstvene struke, stručnog usavršavanja, provođenjem postupka provjere znanja članstva, omogućavanja poslodavcima siguran izbor računovođe i financijskog djelatnika, čije članstvo u udruzi je jamstvo stručnosti i etičnosti.

Udruga organizira edukativne aktivnosti kojima članovima omoguće stalno obrazovanje i usavršavanje u struci i to izvođenjem programa za stjecanje zvanja ovlašteni računovođa, organiziranjem savjetovanja (konferencija) i povremenim specijalističkim predavanjima.

Telefon: 01/4699 726

udruga@hrvatski-racunovodja.hr

www.hrvatski-racunovodja.hr